Perkhidmatan

Paparan Blaze percaya asas perkhidmatan yang sangat baik untuk melaksanakan kontrak dan janji dengan ketat! Di samping itu, Blaze Display mempercayai semua perkhidmatan teratas dan cekap adalah daripada komunikasi yang terkenal dan baik di antara kami. Oleh itu, maklumat di bawah mungkin bermanfaat untuk anda untuk mengetahui lebih lanjut tentang kami.

Nota: Mana-mana masalah teknikal, sila klik di sini untuk memasukkan Pengetahuan LCD atau klik di sini   untuk menghantar e-mel ke Jabatan Sokongan Teknikal kami.

Kitaran Kerja

1. Panel LCD lukisan: dalam masa 3 hari selepas harga disahkan.
Sampel: sekitar 18 hari selepas menarik kelulusan (Ia harus tertakluk kepada kaedah pengangkutan yang tepat, destinasi, produk reka bentuk standard atau adat).
Pengeluaran Massal: sekitar 22 hari selepas kelulusan sampel (Ia mesti tertakluk kepada kaedah pengangkutan yang tepat, destinasi, produk reka bentuk standard atau adat).

2. Lukisan litar Modul LCD: dalam tempoh 3 hari selepas harga disahkan.
Contoh: sekitar 20 hari selepas meluluskan kelulusan (Ia harus tertakluk kepada kaedah pengangkutan yang tepat, destinasi, produk reka bentuk standard atau adat).
Pengeluaran Massal: sekitar 25 hari selepas kelulusan sampel (Ia harus tertakluk kepada kaedah pengangkutan yang tepat, destinasi, produk reka bentuk standard atau adat).

3. Menjawab borang pesanan: 3-4 hari bekerja

4. Menjawab aduan: 5-10 hari bekerja

Proses perniagaan
Langkah 1: Langkah untuk Harga

Langkah 2: Langkah untuk Sampel

Langkah 3: Langkah untuk pengeluaran Massa

Langkah 4: Langkah untuk Perkhidmatan